&nbswp;

FHG IPP LogipalFHG IPP Logipal is een van de toonaangevende leveranciers van verhuurdiensten omtrent industriële pallets en overige transportproducten in de Elektronica en FMCG sector. Aangespoord door de vraag van de klant om een service te bieden van hoge kwaliteit, is FHG IPP Logipal – oorspronkelijk voortgekomen uit de industriële sector (consumentenelektronica ) – snel uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van Electronics, FMCG en recycling binnen Europa.

Eén bedrijf voor heel Europa

We opereren als één bedrijf in heel Europa om op die manier de schaalvoordelen en efficiëntie te vergroten, en tegelijkertijd onze klanten lokaal te bedienen. Onze operationele kantoren bevinden zich in Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk en we hebben depots en callcenters in geheel Europa.

Onderdeel van de FHG

FHG IPP Logipal is een dochteronderneming van de Faber Halbertsma Group, de grootste producent van pallets en het op één na grootste bedrijf voor palletpooling in Europa. Klik op het onderstaande organogram voor informatie over andere bedrijven in de Groep.ipplogipal fhg halbertsma faber phoenix francepal T & A Pasec Packaging partners Easypal IPP Logipal Pallet Return System PAKi

 

Neem contact met ons op

FHG IPP Logipal Benelux
Tel. +31 40 266 21 10
 

Stuur ons een e-mail

Alle rode velden moeten (correct) ingevuld worden.

 
FHG IPP Logipal is onderdeel van de FHG inkoopvoorwaarden | disclaimer